tangga tangga kurungan kontemporer

  • Meterial:Steel 304/316
  • lumahing:Satin utawa Mirror Rampung
  • posisi:Bridge Railings / dijangkepi pipi andha, Railings Deck / dijangkepi pipi andha, emper Railings / dijangkepi pipi andha, Stair Railings / dijangkepi pipi andha, liyane
  • dipasang:wall
Enquiry Saiki!

Description

tangga tangga kurungan kontemporer

Armrest bracket advantage
1. Sturdy: The brackets are made of 304 stainless steel, which is resistant to high temperature, corrosion, and durable. It can be used in various environments and is not easily deformed during the trial period.
2. It is easier to screw: the size of the ear groove is evenly distributed, and the fit to the joint is higher.
3. Precision polishing treatment: the armrest bracket is rust-proof and beautiful, wear-resistant and scratch-resistant, effectively protecting the outer casing from oxidation and corrosion, and ensuring the bracket polishing treatment.
4. Multi-clock specifications: There are a variety of specifications for armrest brackets, all of which are processed by CNC machine tools. The diameter of the club is large and the material is large. The glass bearing surface is large and the bearing capacity is high.

jenengHB-3 stair handrail bracket contemporary
BrandHB
MaterialSus 304/316 stainless steel,nickle>8
lumahingStain utawa polesan
kanggo tabung38.1/42.4/48.3/50.8mm
fungsiTube kanggo babak utawa tabung kothak
packingPlastic bag/EPE bag+white/yellow box+cartons or as per customers' request
CertificationChina Famous Brand lan CE
desainCustomers' designers are also available
MOQ1pcs( conto sing wis ana marang penjenengan)
delivery Wektugumantung ing jumlahe

Foshan Broad Ocean Hardware Co., Ltd. iku sawijining perusahaan diduweni lan kaca-oriented pribadi. Our product range includes investment casting, pabrikan, CNC mesin lan Déwan, and our quality products are being exported to the United States, Canada, Austrailia, Demark, Korea, and many other countries since 2006.

With many taun experience in metal processing, kontrol kualitas, and customer service, kita wis nyiyapake sistem manajemen kita unik kanggo kabeh produk kita.

Complete sistem Quality Assurance ndadekake produk kita 100% iso dipercoyo, so we have a very good reputation in our customers, lan wis dadi salah siji pemain top ing babagan pasar kita.

Fokus utama kita ing Pabrik produk khusus kanggo aplikasi nuntut, we guarantee the economical price, friendly service and superb quality to you.

To succeed with us together!

Sawise-sales prasetya layanan:
1. Service tenet: cepet, nemtokake, akurat, pemikir lan pepek
2. dislametaké layanan: kualitas layanan kanggo menang customer kepuasan
3. efficiency Service: Sawise kang kabar Supplier, salesperson kudu nanggapi menyang customer ing 12 jam.

kaluwihan kita:
1. kanthi 10 taun pengalaman, ngekspor kabeh ndonya utamané Australia, Eropah, American, we have a good reputation in the hardware industry.

2. Duwe pabrik dhewe kanggo nggawe kaca spider, spigots kaca, hinges, fittings handrail, kesatuan tension, etc, kita uga bisa gawé minangka requirement miturut drawing.

3. kemampuan produksi apik, kita bisa sumber babagan 90 tons stainless steel hardware in one month with excellent quality.

4. Fast delivery, umume ngandika, wektu pangiriman kita 7 ~ 10 workdays.

5.Komentar ing wektu, 24 jam karo email utawa layanan komunikasi online.

6. After sales service, Layanan layang pituduh, nyedhiyani layanan specification pangopènan, layanan jaminan.

Delivery kita
wektu kiriman:
7dina kanggo supaya sampel; 25~ 30 dina kanggo supaya produk. We will send cargo to the customer by shipping, online, land transportation, etc.(everything depends on your request)

About pembayaran
T/ T; L/ C; Paypal; Western Union

Q1.Where punika pabrik Panjenengan?
Kita duwe loro pabrik. Salah kanggo fitting handrail ing Foshan City, another is for ss pipes in Chaozhou City.

materi Q2.What kowe duwe?
SS304 / SS201 / SS316

Q3.Can you provide sample for us?
Ya, the free sample is available

Q4. Carane kowe mesthekake kontrol kualitas?
kita mesthekake kontrol kualitas dening 2 langkah: 1)sawise ngrampungake, buruh kita bakal mriksa siji. 2)departemen paket kita bakal mriksa sadurunge padha Paket.

Q5.How kowe kapal barang kanggo kita?
We kudu Forwarder ing cooperated karo kita kanggo 2 taun, padha bisa ngirim barang kanggo sampeyan ing wektu cendhak banget karo rega competitive, and you can ship by your own agent as your convenience.

negara Q6.Which iku pasar utama saiki?
Mid-East, Afrika lor, Afrika kulon, Asia Kidul-wétan, South America and Northern Europe district. utamané, basa customer tenan ing Saudi, Morocco, Nigeria, India, Bangladesh, lan Rusia etc.

Q7. Sampeyan bisa nindakake pesawat kebak dijangkepi pipi kanggo kita?
ya, kita bisa, engineer kita bakal mriksa gambar project priksa akurasi sawijining kanggo saben fittings lan jumlahe beda.

Q8. How about your delivery time?
15-20 dina kanggo Pipe. 25-30 days for handrail fittings.

Q9.how bab syarat-syarat pembayaran?
T / T,L / C,D / P.

We are excellent manufacturers. Our products, such as Handrail bracketGlass door lock, door handleGlass clampare of good quality and affordable. Looking forward to your inquiry

    Njaluk luwih saka 20% mati!

    Your Name*:
    Your Email*:
    Your WhatsApp/Phone/WeChat: