Цврст и убав

ЦРВЕНА РАБОТА

The world's top stainless steel accessories manufacturer, индустриски одредник.Архитект & Градител Претпочита. Комплет скали и чанти направени со највисоки стандарди за квалитет. Скали. оградите. Балустрада.

Прилагодени дебели производи од стакло

ДВД СВЕТСКИ ДВД

Нашите стакло вратила фитинзи се направени од избрани материјали, кои го обезбедуваат неговиот висок квалитет. На стакло вратила фитинзи производи има повеќе од 10 серија, 500 видови на стилови.

Оставете ја вашата е-пошта за контакт. Стани до 20% исклучување

Нова колекција

РАБОТНИ ПОДАТОЦИ

ОЕМ / ОДМ

Висок квалитет

Бања

Производство

Прилагодете

ПОВЕЕ

Оптимално

Хардверот - е основана во 2006, е професионален развој, производство, продажба, столбови на скали, додатоци за скали, цевка од нерѓосувачки челик, декоративни додатоци за контрола на вратата од нерѓосувачки челик и други производи на претпријатијата.
To elabora...

Play Video

СЕРВИС

цената е важна,но квалитетот е животот.и сервисот

R&D

Можеме да ги преработиме и дизајнираме за различни клиенти

ТИМ

Имаме изградено моќен тим, вклучувајќи професор- ional дизајнери

ОЕМ / ОДМ

Можеме да прифатиме прилагодување OEM / ODM