Накратко се опишат карактеристиките на прирабница од нерѓосувачки челик

Прирабница (исто така познат како прирабница или прирабница) е дел од цевката и цевката поврзани едни со други. Поврзан е со крајот на цевката. There are holes in

Продолжи да читаш
Затвори мени
×
×

кошничката

 
 
 

Кликни тука за да се испрати на истрага или контакт.
20% повеќе исклучи!

известување!