The world's top supplier

BROAD OCEAN HARDWARE

hardware - është themeluar në vitin 2006, është një zhvillim profesional, prodhim, shitjet, kolona shkallë, pajisje shkallë, tub çeliku inox, derë çeliku inox kontrollit hardware pajisje dekorative dhe produkte të tjera të ndërmarrjeve.

Për të përpunuar ornament hardware me cilësi të lartë në botën e ornament hardware, Kompania ofron produkte me ide të përparuara të projektimit, pamja e hollë e bukur, me cilësi të lartë për të fituar më shumë ndërtuesit vendas dhe të huaj të njohur, and more than two dozen countries of the world's customers established a good and long-term relations of cooperation.

OWN FACTORY BASE​

"Professional, enterprising, pragmatic, innovative" is our consistent principle. Facing the new century, pan ocean hardware is willing to work with people from all walks of life to keep pace with The Times, create a better future.

Management idea:"High quality, homogeneous product", "perfect service"Adhering to the "integrity, win-win" the purpose, adhere to all customers as the centerAdhere to the values of good faith, dedication, unity, dedication, hard work, beyond the self, the pursuit of excellenceTo go all out to improve people's quality of construction.

Our Gallery

Foshan Broad Ocean Hardware Co.,Ltd., established in 2005, is specializing in manufacturing and exporting high-quality stainless steel fittings for railing system.

Check out our work

Take a peek inside our Broad Ocean Hardware
Previous
Next